Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (11)Журнали та продовжувані видання (4)Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (19)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Крусір Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 53
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Крестінков І. С. 
Індексна оцінка екологічної небезпеки виноробних підприємств [Електронний ресурс] / І. С. Крестінков, Г. В. Крусір, І. Ф. Соколова // Екологічна безпека. - 2013. - Вип. 1. - С. 96-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ekbez_2013_1_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 129.484 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Крусір Г. В. 
Перспективи використання дріжджового осаду виноробних підприємств [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, І. Ф. Соколова // Екологічна безпека. - 2013. - Вип. 2. - С. 111-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ekbez_2013_2_26
Розглянуто питання аналізу виноробних підприємств як джерела негативного впливу на навколишнє середовище. Вивчено утворення стічних вод на підприємствах первинного виноробства, їх склад, вплив на навколишнє природне середовище. Розглянуто біотехнологічні способи очищення стічних вод. Наведено порівняльний аналіз ефективності аеробних і анаеробних способів очищення стоків. Як найбільш ефективний спосіб очищення стічних вод був обраний спосіб анаеробного зброджування в біореакторі з одержанням біогазу. Проведено аналіз найбільш ефективних біореакторів, розглянуті особливості проведення процесу анаеробного зброджування стічних вод. На основі хімічного аналізу стічних вод і дріжджових осадів зроблено висновок про доцільність використання способу анаеробного зброджування стоків, а також розгляд останніх як один з видів енергетичної сировини для одержання біогазу та використання його для вироблення електричної та теплової енергії.
Попередній перегляд:   Завантажити - 111.233 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Крусір Г. В. 
Ідентифікація факторів та оцінка екологічного ризику роботи консервного заводу [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, Я. П. Русєва, В. П. Петросян, Я. О. Садовнікова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 65-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 519.131 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Черно Н. К. 
Порівняльна характеристика фізико-хімічних властивостей інгібітору трипсину насіння люцерни та бад на його основі [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Г. В. Крусір, Я. П. Русєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 547-552. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_86
Попередній перегляд:   Завантажити - 596.216 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Крусір Г. В. 
Застосування математичних методів для визначення раціональних режимів екстракції інгібітору панкреатичної амілази [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, О. Б. Василів, Н. А. Кушнір // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 558-563. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_88
Попередній перегляд:   Завантажити - 594.279 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Крусір Г. В. 
Обґрунтування розробки кормової добавки з відходів виноробства [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, О. В. Севастьянова, І. Ф. Соколова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 73-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 875.533 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Крусір Г. В. 
Оцінка небезпечних факторів технології листкових виробів [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, І. П. Кондратенко // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 87-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 428.897 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Крусір Г. В. 
Дослідження процесу метанового бродіння стоків [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, О. В. Севастьянова, Я. П. Русєва, К. І. Дерюгіна // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 105-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 499.339 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Віннікова Л. Г. 
Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. В. Крусір, Г. В. Шлапак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 381-386. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_62
Попередній перегляд:   Завантажити - 347.283 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Крусір Г. В. 
Оцінювання впливу туристичного комплексу на довкілля [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, В. К. Новічков, Я. П. Русєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 524-530. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_84
Попередній перегляд:   Завантажити - 186.377 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Дубровін В. О. 
Підвищення ефективності виробництва біогазу за рахунок використання стічних вод виноробних підприємств [Електронний ресурс] / В. О. Дубровін, В. М. Поліщук, М. М. Лободко, Г. В. Крусір, І. Ф. Соколова // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Техніка та енергетика АПК. - 2014. - Вип. 196(3). - С. 28-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tech_2014_196(3)__5
Попередній перегляд:   Завантажити - 468.032 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Крусір Г. В. 
Екологічне маркування органічних м’ясних продуктів [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, Л. І. Короленко, А. В. Кіріяк, О. О. Чернишова // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 60-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 131.521 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Верхівкер Я. Г. 
Конкурентоспроможність товарів та критерії її оптимізації [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, Г. В. Крусір, Р. І. Шевченко, В. Г. Захарчук // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 17-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 203.929 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Крусір Г. В. 
Екологічні аспекти в системах менеджменту [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, Р. І. Шевченко, В. В. Яшкіна // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 110-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_36
Попередній перегляд:   Завантажити - 416.463 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Верхівкер Я. Г. 
Менеджмент організації сфери послуг [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, Г. В. Крусір, Р. І. Шевченко, В. Г. Захарчук // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 122-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_40
Попередній перегляд:   Завантажити - 441.357 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Крусір Г. В. 
Оцінка впливу хлібопекарного підприємства на навколишнє середовище на основі критерію екологічності [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, І. П. Кондратенко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 81-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 444.914 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Крусір Г. В. 
Розрахунок екологічного сліду хлібопекарського підприємства [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, В. В. Яшкіна, Г. В. Кіріяк // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 597.672 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Крусір Г. В. 
Екологічний аудит хлібопекарського підприємства [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 80-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 372.542 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Крусір Г. В. 
Оцінка екологічної безпеки хлібних виробів [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 84-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 427.438 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Крусір Г. В. 
Аналіз життєвого циклу продукції хлібопекарського підприємства за причинно-наслідковою схемою Ісікави [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, Я. П. Русєва, Л. І. Короленко, В. П. Петросян // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 93-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_35
Попередній перегляд:   Завантажити - 873.071 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського